T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / ANAMUR - Çeltikçi İlkokulu

Çeltikçi İlkokulu

Telefon
03248143896
Belgegeçer
03248143896
WEB
https://anamurceltikciilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Anamur Çeltikçi Köyü Anamur/MERSİN
Vizyon
VİZYONUMUZ Biz, Çeltikçi İlkokulu olarak istiyoruz ki, 1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen-Öğrenci-Yönetici- Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme - yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. 3. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 6. Okul ortamında ve her yerde, herkes "kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun.
Misyon
MİSYONUMUZ Biz Çeltikçi İlkokulu olarak, 1. Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, 2. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 3. Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, 4. Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. 5. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, 6. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak , 7. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda 21.yüzyıla hazırlamak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Başarılar
Okulumuz Çeltikçi İlkokulunda, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 4. sınıf öğrencilerinin tamamı başarılı olmuş, herhangi bir ortaokula kaydını yaptırabilmiştir.
Öğretmen :18
Öğrenci :105
Derslik :19
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler
08:10 - 14:00
Isınma
Klimalı ısınma yapılmaktadır.
Bağlantı
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza Karaman Ermenek kara yolu üzerinden kara yolu ile ulaşım yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi
Yok
Yerleşim Yeri
Çeltikçi Köyü Anamur/MERSİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
il merkezine uzaklık 230 km İlçe merkezine uzaklık 2 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır